VANVETT


I Vanvett ställs Sanna Johansson inför sitt livs största utmaning. Efter försvinnandet av hennes nära vän Andrea och insikten om hennes engagemang inom sex-trafficking, tvingas hon att ta drastiska beslut. Utredningen växer i oanad omfattning. Flickors kroppar som mördats med liknande tillvägagångssätt hittas. En radikal plan utformas, där priset blir högre än hon någonsin förväntat sig att betala.


Efter berusning och en lång natt hos en man, försvinner hon in i en värld som hon aldrig, inte ens i sin värsta mardröm, trott att hon skulle bli en del av – och det slår henne att ingen, ingen, vet var hon tagit vägen.

Samtidigt återupptar kriminalinspektör Sanna Johansson och hennes team ett ouppklarat fall på en polisaspirant som återfunnits brutalt mördad i en container i Huddinge. Detta efter att polisaspiranten bedrivit spaning mot sex-trafficking i Stockholm. Nu gäller det att agera snabbt och ta reda på vilka fler som var inkopplade och säkerställa att inte fler offer skördas.

Richard Strömmer, en samvetslös poliskollega, gör allt för att förhindra att polisaspirantens fall blir löst. Varför?

I VANVETT ställs Sanna Johansson inför sitt livs mest komplicerade situation. Hon tvingas att ta drastiska beslut och bilda en ny heterogen grupp, vars enda gemensamma nämnare är att förgöra den mest fruktade maffiaorganisationen i Sverige.

En radikal plan utformas, där priset blir högre än hon någonsin förväntat sig att betala.


KLICKA PÅ BILDEN NEDAN FÖR ATT PROVLÄSA VANVETT