BUTIK

Makttrilogin finns både som e-bok (Epub och Kindle), ljudbok och storpocket. Både i Sverige och i andra länder.

Flickan som Föll (Första bok i serien: Brott och Hämnd) finns som Ebok och ljudbok.VANMAKT  - Makttrilogin bok I

ETT BRUTALT MORD I STOCKHOLMS SOCIETET, HÄMNDLYSTNAD OCH MAKTMISSBRUK

I den anrika Stockholmsförorten Djursholm misshandlas en ung kvinna till döds. Mordet väcker starka känslor hos kriminalinspektör Sanna Johansson, som tvingas konfronteras av sina egna barndomsminnen.

Sedan mordet på hennes dotter ger en förklädd kvinna sig ut i Stockholms krogliv i jakten på hennes mördare. Kommer hon våga fullfölja sin plan, när hon finner den hon söker?

En grupp unga aktivister organiserar sig för att stoppa våldet mot kvinnor. Deras aktioner får oanade följder. En medie- och politisk storm är snart ett faktum när utsatta kvinnor börjar berätta sina historier.
Under utredningen stöter Johansson och hennes team på hårt motstånd. Är utredningen saboterad inifrån? Kommer Sannas förflutna hindra henne från att vara objektiv?

Att gräva i det förflutna blir en ansträngning för alla inblandade parter och fynden från det förgångna är förödande för överklassfamiljen som inte räds några medel för att bevara sin präktiga fasad.

VANMAKTs ljusbok:
VERKAN  - Makttrilogin bok II 

EN MÖRK THRILLER SOM UTFORSKAR SKAPANDE AV EN SERIEMÖRDARE

Den svartklädde tittade på mannen som låg på sängen och kämpade för sitt liv. Innan hen avslutade hans lidande viskade hen: ”Alla handlingar har, förr eller senare, en konsekvens.”

En serie grymma sexmord som drabbar medelålders män förbryllar kriminalinspektör Sanna Johansson och hennes team. Brottsplatserna lämnas utan spår, med inget annat än ett långt hårstrå kvar på varje plats. Mördaren är ständigt ett steg före polisen, som kämpar för att profilera förövaren. Letar de efter en mördare med kopplingar till polisen? Är den skyldige en man eller en kvinna?

Mördaren kommer sannolikt att slå till igen och Johansson och hennes team kämpar mot klockan för att lösa pusslet, innan hen skördar nästa offer.

VERKANs Ljudbok:
Klicka här. Verkan på Storytel              

VANVETT - Makttrilogin Bok III

SEX-TRAFFICKING, EN FRUKTAD MAFFIA ORGANISATION OCH EN KVINNAS KAMP MOT SEX-SLAVHANDELN

Efter en lång natt av berusning som slutar i en mans lägenhet, försvinner hon in i en värld som hon aldrig kunnat föreställa sig, inte ens i hennes värsta mardrömmar. Det slår henne att ingen vet vart hon tagit vägen.

Samtidigt återupptar kriminalinspektör Sanna Johansson och hennes team ett fall som involverar det brutala mordet på en polisaspirant, vars kropp hittas i en container söder om Stockholm. Fallet leder dem till en värld av sexhandel och organiserad brottslighet.

Fallet tar en oväntad personlig vändning och Sanna ställs inför sitt livs mest utmanande situation. Hon tvingas att ta drastiska beslut och hon bildar en ny grupp utanför poliskåren. En radikal plan utformas, där priset blir högre än hon någonsin förväntat sig.

VANVETTs Ljudbok:


FLICKAN SOM FÖLL - Första bok i serien: Brott och Hämnd.

EN SAKNAD FLICKA, EN SKYLDIG MAN, EN DÖDLIG HEMLIGHET

”Hennes hår fladdrar ursinnigt och hon håller sig fast i fönsterkarmen för att inte trilla ner. Under henne jämrar sig träden i vinden, och en våldsam vindstöt kastar hennes späda kropp fram och tillbaka. Hon tittar ut mot himlen och en känsla av frihet övermannar henne. ”Andas frisk luft”, uppmanar hon sig själv och drar ett djupt andetag. Hon sluter ögonen och sträcker armarna upp i luften medan hon lutar sig framåt …”

FLICKAN SOM FÖLL – En gripande skildring som handlar om ännu en känslig samhällsfråga man inte gärna pratar om, nämligen barnövergrepp. Berättelsen börjar med att en ung flicka faller från femte våningen i ett höghus. Detta är starten på en mycket spännande om än mörk skildring om barns utsatthet i vår samtid. Det är en kriminaldrama/thriller där de två parallella utredningar som pågår leder de inblandade; kriminalinspektör Annelie Cederborg och hackern Nora Ahl, till en dold del av samhället där barn är utsatta bortom vad någon kan, eller vill, föreställa sig.


Klicka här. Länk till Storytel
FLICKAN SOM FÖLL - ljusbok:
SVERIGE