BUTIK

Välkommen till min butik och köpservice!

Samtliga böcker finns både som e-bok (Epub och Kindle) och storpocket. Både i Sverige och i andra länder.


VANMAKT  - Makttrilogin bok I

Mordet på en ung kvinna i exklusiva bostadsområdet Djursholm i Stockholm blir starten på en del oförutsägbara händelser. Kriminalinspektör Sanna Johansson och hennes kollega Kalle Karlsson blir ansvariga att utreda miss-handeln som leder rakt in i de fina salongerna hos över-klassen. I Vanmakt uppmärksammas även barnen som ofta glöms bort när våldet och kränkningarna är ett faktum och hur förnimmelsen av våld påverkar dem resten av livet.

Vanmakt finns även som ljudbok

VERKAN  - Makttrilogin bok II 

I Verkan går jakten på en bestialisk seriemördare som verkar ge sig på till synes ”helt vanliga” män. Åter igen får kriminalinspektör Sanna Johansson och hennes team ta sig an ett fall som verkar omöjligt att lösa. Sökandet efter hen får grymma hemlig­heter att krypa fram och snart inser man att mördaren med säker­het kommer att slå till igen, men när? Och var?

VANVETT - Makttrilogin Bok III

I Vanvett ställs Sanna Johansson inför sitt livs största utmaning. Efter försvinnandet av hennes nära vän Andrea och insikten om hennes engagemang inom sex-trafficking, tvingas hon att ta drastiska beslut. Utredningen växer i oanad omfattning. Flickors kroppar som mördats med liknande tillvägagångssätt hittas. En radikal plan utformas, där priset blir högre än hon någonsin förväntat sig att betala.

SVERIGE