TRIBUNALEN kommer ut med den nya titeln: FLICKAN SOM FÖLL


Till mina läsare och lyssnare: Ni kanske undrar varför min nya bok Tribunalen inte längre finns i nätbokhandeln? Jag har nyligen fått frågan av två olika förlag som gärna vill ge ut mina böcker, och jag har valt Lind & Co.  

Boken kommer ut i september med den nya titeln: FLICKAN SOM FÖLL, och den blir den första boken i en ny serie av ett antal fristående böcker.

”Hennes hår fladdrar ursinnigt och hon håller sig fast i fönsterkarmen för att inte ramla ner. Under henne jämrar sig träden i vinden, och en våldsam vindstöt kastar hennes späda kropp fram och tillbaka. Hon tittar ut mot himlen och en känsla av frihet övermannar henne. ”Andas frisk luft”, uppmanar hon sig själv och drar ett djupt andetag. Hon sluter ögonen och sträcker armarna upp i luften medan hon lutar sig framåt…”

Kort om boken:

FLICKAN SOM FÖLL – En gripande skildring som handlar om ännu en känslig samhällsfråga man inte gärna pratar om, nämligen barnövergrepp. Berättelsen börjar med att en ung flicka faller från femte våningen i ett höghus. Detta är starten på en mycket spännande om än mörk skildring om barns utsatthet i vår samtid. Det är en kriminaldrama/thriller där de två parallella utredningar som pågår leder de inblandade; kriminalinspektör Annelie Cederborg och hackern Nora Ahl, till en dold del av samhället där barn är utsatta bortom vad någon kan, eller vill, föreställa sig.

Flickan som Föll (första boken i: Brott och Hämnd-serien), finns som ljudbok och e‑bok hos Storytel, Bookbeat, Nextory, Bokus och andra...