SAGT OM VERKAN OCH IMPACT


”Hämnddrama med nyanser

Av alla deckarförfattare i Sverige med eget förlag måste Lourdes Daza-Gillman vara en av de mest lovande. Hon skriver med stor pondus: hennes starka engagemang pulserar också genom den andra polisromanen om kollegerna Sanna och Kalle vid Stockholmskriminalen.

Deras utredning gäller en seriemördare som våldtar, torterar och avlivar den ena mannen efter den andra. Ännu en kvinnlig hämnddeckare? Nej, så enkelt är det inte. Här finns fler nyanser, ett samvete som tvekar och tvivlar. Mördaren benämns dessutom ”hen”. Våghalsigt gjort – men det fungerar, när man vant sig. (…)”
Borås Tidningen – Kultur & Nöje.
Kulturjournalisten Bengt Eriksson.


”Nu har jag läst klart din bok Verkan och jag måste säga att den var en riktigt mörk thriller. Så fängslande att jag hade svårt att lägga den ifrån mig. Jag är helt tagen! Jag väntar med spänning på din nästa.”
Hanna B.

”Kort sagt, ett starkt kriminaldrama om människors utsatthet. Lourdes Daza-Gillman lyckas återigen fläta in aktuella samhällsproblem i skönlitteratur. Nu vill jag läsa mer av författaren.”
Silvia Duran. 

"En fängslande och trovärdig skildring av livets mörka sidor. En rad oväntade händelser och förlopp i människors vardag och det våld som pågår i samhället gör historien spännande och svår att lägga ifrån sig."
Birgitta S. 

Vilken gripande historia där man glömmer tiden medans man läser den ! Kan bara beskriva med en ända ord MÄSTERVERK utan tvekan *****
Deniz Aydeniz

ENGLISH:

Brilliant books shame you dont have no 3 for download. (5 stars)
Utdrag från Amazon.co.uk - Molalene